Skvělé aroma a lákavý vzhled dělá z HHC gummies alias HHC bonbónů jeden z nejhledanějších konopných produktů na tuzemském trhu. V čem tkví kouzlo těchto želatinových gumídků s vysokým obsahem HHC?

Své nadšence si tento produkt získal především díky lákavému vzhledu, který hraje všemi barvami. HHC bonbóny nabízí opravdu nespočet variací. Co se tvaru týče, narazit můžete na gumové medvídky, kostičky, kolečka a další HHC jelly. Ani aromata nezůstávají pozadu – vybírat můžete z tradičních ovocných HHC medvídků, přes příchutě typu zkittlez, až po exotické modré mango. Výrazná atraktivní vůně dává HHC edibles razítko naprostého unikátu.

Pokud zvažujete nákup gummies s HHC, jste na správném místě. Pojďme se však nejprve společně podívat na další informace o těchto želatinových výrobcích.

Co je HHC?

Pro ty, kteří nevědí, co je HHC, tady máme stručnou rekapitulaci. HHC neboli hexahydrokanabinol objevil roku 1944 chemik Rogerem Adamsem. K objevu došlo přidáním jedné molekuly vodíku do delta-9 THC. Tento proces nazýváme hydrogenace a dojde při něm k přeměně THC na HHC. Hydrogenace také značně ovlivňuje vlastnosti výsledného produktu. HHC je více stabilní a odolné vůči termooxidačnímu rozkladu. Hexahydrokanabinol taktéž disponuje dlouhou dobou trvanlivosti a odolnosti vůči UV záření a tepelným vlivům.

HHC je minoritní kanabinoid vyskytující se přirozeně v rostlině konopí, ale doslova v zanedbatelném množství. K získání potřebné dávky HHC se využívá specializované zařízení k nasycení THC atomy vodíku při vysokém tlaku.

Jsou HHC bonbóny legální?

Hexahydrokanabinol je dle platné legislativy ČR zcela legální. Jelikož se však jedná o látku, která je na trhu pouze krátkou chvíli, stává se HHC velmi diskutovanou záležitostí. Jedná se totiž o psychoaktivní kanabinoid. Zákon však aktuálně stanovuje pouze omezenou hranici limitu THC, jejíž maximální výše definuje 1% obsahu hmotnosti.

bonbóny HHC

Typy HHC gummies

Na našem HHC shopu naleznete mnoho druhů prvotřídních HHC edibles české výroby s vyšším či nižším obsahem hexahydrokanabinolu. Pojďme se detailně podívat na e-shopovou nabídku:

HHC bonbony

Mezi nejoblíbenější produkty v oblasti HHC gummies se řadí gumoví medvídci od Happy CBD, která přináší 3 varianty aromatických edibles. Obsah hexahydrokanabinolu se pohybuje v rozmezí 10 až 50 mg HHC v jednom bonbonu. Pro zkušené konopáře tu jsou HHC gummies Extreme v počtu 5 ks, jejichž celkový obsah hexahydrokanabinolu je roven 150 mg! Dále pro Vás máme nachystané gummies Zkittlez s exotickým aroma a na samý závěr edibles s kombinací HHC a CBN.

HHC jelly

Ve spolupráci s českou firmou Czech CBD Vám přinášíme HHC jely s 5 více či méně tradičními aromaty. Mezi tradiční HHC bonbony se řadí jahoda, malina a pomeranč. Méně tradiční je višeň a za zcela netradiční se dá považovat modré mango. Čemu dáte přednost, necháme na Vás. V každém případě můžete v jednom balení očekávat 10 našlapaných HHC jelly s celkovým obsahem 250 mg hexahydrokanabinolu.

HHC edibles

Renomovaný výrobce konopných produktů Eighty8 přichází na trh s 2 druhy pozoruhodných gummies. My samozřejmě nezůstáváme pozadu! V nabídce HHC bonbonu proto naleznete vymazlené edibles s lahodnou příchutí jahody a mandarinky, které byly vyrobeny za přispění extrémně kvalitního HHC destilátu 99,6% přímo z USA! Pokud chcete jen to nejlepší, pak byste měli svou pozornost zaměřit právě na tyto edibles, které se prodávají v praktických dozách po 10 kusech.

Účinky HHC gummies

Možné blahodárné účinky HHC (gummies)

  • Předpokládá se, že HHC může mít protizánětlivé účinky, stejně jako veškeré produkty z konopí.
  • Podle dosavadních dohledatelných zdrojů by mělo HHC pomoci se snížením stresu. Jeho účinky jsou takřka srovnatelné s THC. Stavy po požití uživatelé popisují jako silně relaxační. A to jak po psychické tak fyzické stránce.
  • Konzumenti HHC dále uvádějí, že zažívají větší uklidnění než s ostatními kmeny konopí. HHC tedy nejspíše zlepšuje náladu pomocí interakce s Vaším endokanabinoidním systémem.

O účincích HHC toho zatím bohužel víme jen velmi málo. Tyto informace proto mohou být irelevantní. Přestože pocházejí od důvěryhodných internetových zdrojů, nejsou to výsledky výzkumů a studií. Berte prosím rovněž na vědomí, že HHC bonbony ani žádné jiné edibles neprodáváme za účelem konzumace!

Možné nežádoucí účinky HHC gummies

Doposud zveřejněné výzkumy potvrdily shodu s ostatními, více známými kanabinoidy. Při případné konzumaci HHC gummies, která se rozhodně nedoporučuje, tedy můžete nejspíše očekávat totožné vedlejší účinky jako u THC. Dle internetových zdrojů by mohly hrozit zejména v nadměrných dávkách.

Mezi potenciální nežádoucí účinky HHC se řadí:

  • Zvýšený srdeční tep
  • Malátnost
  • Závratě
  • Úzkosti
  • Zvýšená chuť k jídlu

HHC bonbóny závěrem

HHC je na trhu poměrně nové, ale již nyní můžeme pozorovat velký zájem ze strany konopných nadšenců. Pokud zvažujete koupi kvalitního konopného produktu s vysokým obsahem HHC, určitě se podívejte na náš e-shop. V rubrice HHC prodej naleznete kromě bonbonu také jednorázový HHC pen, cartridge, liquid, HHC květy a spoustu dalších špičkových výrobků!

Koupit HHC edibles

Autor článku: Markéta Jánošíková

Zdroje:

https://www.theplaidhorse.com/2023/02/08/discover-the-facts-about-hhc-gummies/

https://jointlybetter.com/magazine/article/what-is-hhc-hexahydrocannabinol

https://qrius.com/hhc-gummies-the-perfect-way-to-enjoy-the-benefits-of-hhc/

https://www.kumarcbd.cz/en/hhc-gummies-30mg/https://www.irish-boxing.com/what-are-hhc-gummies-good-for/?utm_content=cmp-true

Upozornění: Charakter tohoto článku je ryze informativní. Jeho cílem není nabádat ke konzumaci HHC nebo jiných druhů konopí. Informace na našem webu slouží výhradně ke vzdělávacím účelům, tzn. nelze je brát jako náhradu diagnózy od lékaře či doporučenou léčbu. Naše stránka neschvaluje, ani jiným způsobem nepodporuje, zneužívání omamných a psychotropních látek.

Doporučené příspěvky