Prodej HHC se v Česku v posledních měsících rapidně zpopularizoval. Kanabinoid zvaný hexahydrokanabinol alias HHC má psychoaktivní účinky, proto je novým hitem. Navíc je dle zákona naprosto legální!

Stejně jako tomu bylo u CBD, i v tomto případě se na tuzemský konopný trh velmi rychle dostaly nejrůznější produkty obsahující HHC. Mezi nejpopulárnější z nich patří bezpochyby HHC pen, gummies a v neposlední řadě samozřejmě také květy HHC. Pro koncového zákazníka tak může být někdy velmi obtížné se ve všech produktech a nespočetných variantách, které prodej HHC nabízí, vyznat. Přinášíme Vám proto základní info, které je dobré vědět, než si HHC produkty pořídíte.

hhc vape
HHC vape je moderní forma inhalace kanabinoidu HHC.

Co je HHC?

Pro začátek bychom si však měli nejprve říci, co ona zvláštní zkratka HHC vlastně znamená. Za těmito třemi písmeny se skrývá kanabinoid, neboli prvek rostliny konopí, který se odborně nazývá hexahydrokanabinol. Pokud se podíváme na jeho charakteristiku, dal by se zjednodušeně nazvat jako hydrogenová forma THC.

Díky hydrogenaci totiž tento kanabinoid v roce 1944 spatřil světlo světa. Jistý americký chemik jménem Roger Adams si pohrával s molekuly vodíku, lépe řečeno přidal je ke sloučenině delta-9-THC, čímž získal zcela nový kanabinoid HHC. V podstatě by se dalo říci, že se tomuto vědci podařilo přeměnit kanabinoidy THC na HHC.

Tento proces se dodnes užívá například v potravinářském průmyslu, konkrétně při potřebě přeměnit rostlinný olej na margarín. Původní postup však zahrnoval manipulaci s ilegálním THC, proto je v našich končinách tento postup zakázaný. Přeměny lze ovšem dosáhnout i za použití kanabidiolu CBD.

Proces hydrogenace posiluje molekulární strukturu, díky čemuž je výsledný kanabinoid HHC méně náchylný k degradaci a oxidaci. Hexahydrokanabinol je tedy mnohem odolnější a uchovává si účinky mnohem dlouhodoběji než THC či CBD.

Určitě je na místě dodat, že kanabinoid HHC není pouze synteticky vytvoření. Skutečně ho můžeme najít i v přirozené formě rostliny konopí. Hlavní problém je však v tom, že se v přírodě vyskytuje v květech konopí a marihuany pouze ve stopovém množství, které není větší než 1% jeho hmotnosti.

Prodej HHC na našem e-shopu však přináší květy s neuvěřitelným obsahem 25% HHC!

Květy HHC

Jak Vám již napověděly předchozí řádky – ano, konopné květy HHC skutečně účinkují velmi podobně jako marihuana s velkým obsahem THC. Za držení HHC květů Vám vskutku žádný postih nehrozí, neboť jsou zcela legální. Zákonem stanovená hranice se týká pouze tetrahydrokanabinolu (THC), proto můžete být naprosto bez obav. Konkrétní povolená hranice THC v konopné sušině je k dnešnímu dni v České republice maximálně 1% hmotnosti.

HHC květ by se neměl po užití objevit ani na drogovém testu, neboť ten zkoumá obsah THC ve slinách nebo krvi, nikoliv hexahydrokanabinol. To je další z důvodů, proč je tento „nový“ kanabinoid populární zejména u řidičů motorových vozidel. Neriskují ztrátu řidičského oprávnění. Ke konzumaci však HHC květy neprodáváme, to by měl mít na paměti každý náš zákazník. Jedná se čistě o sběratelské předměty. Pokud se tedy někdo pro požití přece jen rozhodně, měl by si uvědomovat možná bezpečností rizika, tzn. rozhodně neusedat za volant!

HHC účinky

A teď už k samotným účinkům. Marihuana s vysokým obsahem THC navozuje takzvané „high“ stavy, které se projevují euforickými pocity, uvolněnými myšlenkami a změněnými stavy vědomí, kdy máte zkrátka chuť se všemu smát. Velmi podobně se popisují i účinky HHC, které mohou pomoci zmírnit každodenní starosti, získat nadhled a pocítit hlubokou relaxaci. Kromě toho z dosavadních zjištění vyplývá, že HHC květy mohou mít účinky i na lidské zdraví a to jak fyzické, tak psychické. Lepší spánek, zmírnění bolesti, rozptýlení deprese a další benefity popisuje řada uživatelů HHC.

Prodej HHC je na trhu jednoznačně nejrozšířenější v přirozené formě, tedy konopných květech, jejichž účinek se obvykle dostaví velmi rychle. Totéž lze prohlásit o HHC vape, o kterém si povíme v následujícím odstavci.

HHC květy levně
HHC květy levně naleznete na našem e-shopu.

HHC pen

Prodej HHC se neomezuje jen a pouze na květy konopí, tento kanabinoid můžeme najít i v celé řadě dalších HHC produktů. Jednou z velmi oblíbených kategorií je ku příkladu HHC vape pen. Vaporizace by se dala nazvat jako inhalace páry, která neobsahuje dehet a další škodliviny, které vznikají při hoření. Vaporizér HHC lze zakoupit na sušené konopné květy HHC.

Kvalitní vaporizér na sušinu je však celkem drahý. Počáteční investice může být i několik tisíc korun. Mnohem populárnější je proto jednorázový HHC vape, který je již od výrobce připravený k okamžitému vapování.

Náš HHC shop nabízí celou řadu jednorázových HHC vaporizérů, které kromě kýžených účinků přinášejí také zcela nový rozměr z vaporizace. A to díky lahodným příchutím, které očarují nejednoho nadšence hexahydrokanabinolu. Pro příklad můžeme uvést třeba HHC vape s příchutí kokosu, žvýkačky alias bubble gum, šťavnatého manga či exotického kaktusu. Každý, kdo zkusí tuto formu vaporizace, se nepochybně nebude chtít vrátit k zaběhlým zvykům, kdy HHC sice funguje, ale nechutná.

HHC vape účinkuje velmi podobně jako HHC květy. Pár potahů z vaporizačního pera Vás rychle přenese do HHC světa netušených možností, kde se všechny Vaše obavy bleskurychle rozptýlí a Vy si budete moci užít znovu nabité svobody myšlení.

Upozornění! HHC vape i květy mohou prohloubit úzkostné stavy, na řešení těchto potíží doporučujeme sáhnout po osvědčených CBD kapkách.

HHC gummies

Trinity HHC alias svatou trojici hexahydrokanabinolu uzavírají želatinové bonbóny známé pod označením HHC gummies. Pro nekuřáky se jedná zcela jistě o nejlepší možnou formu užívání HHC. Tyto malé barevné cukrovinky Vás očarují již na první pohled. Vyrábí se v celé škále nejrůznějších tvarů, barev, balení a rozměrů. Kromě lákavého vzhledu rovněž poskytují stejné účinky HHC jako výše zmíněné kategorie HHC květy a vape.

Psychoaktivní HHC bonbóny se neliší jen způsobem podání, nýbrž i rychlostí nástupu jejich účinku. Oproti HHC vaporizéru či kouření květů HHC účinkují celkem pomalu. Kanabinoid HHC se totiž musí ze všeho nejdříve vstřebat tenkým střevem do oběhové soustavy, což nějakou dobu trvá. Doba nástupu účinku se udává obvykle kolem 30 minut. Záleží na vícero faktorech, z nichž nejvýraznějším aspektem je to, zda jste právě dojedli, nebo jste ještě na lačno a Váš žaludek zeje prázdnotou.

Hlavní výhoda HHC gummies je ta, že jejich účinek může trvat podstatně delší dobu, jelikož se hexahydrokanabinol uvolňuje postupně a našemu organismu nějaký čas trvá, než ho dokáže plně odbourat. Pokud Vám tedy záleží především na dlouhotrvajícím účinku, pak by pro Vás měly být HHC bonbóny jasnou volbou!

Prodej HHC gummies na našem HHC shopu nabízí několik druhů želatinových bonbónů s psychoaktivními účinky. Naprostým best sellerem jsou HHC gummies s příchutí Skittles, které jsou navíc k dostání ve výhodném balení za výrazně nižší cenu!

Prodej HHC gummies
Online prodej HHC gummies je nejnovějším trendem.

HHC prodej závěrem

Děkujeme Vám, že jste článek na téma prodej HHC dočetli až do konce. Věříme, že jsme Vám přinesli užitečné informace, které Vám pomohou s výběrem toho nejrelevantnějšího HHC produktu přímo pro Vás. O tom, zda se rozhodnete zakoupit HHC vape, květy nebo želatinové HHC gummies už si rozhodněte Vy sami. V každém případě jsme si jisti, že ať už se rozhodnete pro cokoliv z nabídky našeho HHC shopu, určitě neuděláte chybu.

Pokud Vám není cokoliv jasné a chcete s výběrem poradit, neváhejte se na nás obrátit přes kontaktní formulář, nebo na e-mailu info@miralecbd.cz.

Navštívit HHC shop

Autor článku: Filip Hron

Zdroje:

https://www.astroeight.com/learn/what-is-hhc/

Upozornění: Charakter tohoto článku je ryze informativní. Jeho cílem není nabádat ke konzumaci HHC květů nebo jiných druhů konopí. Informace na našem webu slouží výhradně ke vzdělávacím účelům, tzn. nelze je brát jako náhradu diagnózy od lékaře či doporučenou léčbu. Naše stránka neschvaluje, ani jiným způsobem nepodporuje, zneužívání omamných a psychotropních látek.

Doporučené příspěvky